Diyarbakır Mermer Karakolu Patlaması : Diyarbakır Bombalı Saldırıda Tahrip Olan Mermer Jandarma ... : .24.03.2016 günü diyarbakır sur ilçesi jandarma komutanlığına bağlı mermer jandarma karakolunda meydana gelen patlama nedeniyle, diyarbakır 1.

Diyarbakır Mermer Karakolu Patlaması : Diyarbakır Bombalı Saldırıda Tahrip Olan Mermer Jandarma ... : .24.03.2016 günü diyarbakır sur ilçesi jandarma komutanlığına bağlı mermer jandarma karakolunda meydana gelen patlama nedeniyle, diyarbakır 1.. Diyarbakır bingil karayolu üzerinde bulunan mermer jandarma karakolu'na teröristler bombalı araçla saldırı düzenlendi. Diyarbakır'ın kocaköy ile lice ilçeleri arasındaki mermer jandarma karakolu'na 4 kilometre mesafede pkk'lılar yola tuzakladığı patlayıcıyı. En az 3 asker hayatını kaybetti. Pkk'lı teröristler diyarbakır'ın lice karayolu üzerinde bulunan mermer jandarma karakolu 'na bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. 3 asker şehit oldu, 24.

3 asker şehit oldu, 24. Patlamadan sonrasında da gerilla güçlerimiz, orta ve ferdi silahlarla da karakolu etkili bir şekilde vurmuştur. Binanın bir kısmı çökerken çevre duvarları da yıkıldı. Alınan haberler de patlamanın 40 km den duyulduğu bilgileri dolaşıyor. Büyük bir gürültü ile patlayan bombanın ardından çatışma çıktı.

Diyarbakır'da 3 askerin şehit düştüğü terör saldırısına ...
Diyarbakır'da 3 askerin şehit düştüğü terör saldırısına ... from cdnuploads.aa.com.tr
Diyarbakır'da pkk'lıların bomba yüklü araçla saldırı düzenlediği mermer jandarma karakolu'nda, 3 asker şehit oldu, 22 asker de karakola düzenlenen saldırıda büyük bir patlama meydana geldi. Diyarbakır mermer karakolu'na yapılan saldırıyı üstlenen hpg'den açıklama yapıldı. Mermer karakolu diyarbakır lice yolu üzerinde. Diyarbakır'da mermer jandarma karakolu'na pkk'lıların düzenlediği bombalı saldırısı ile ilgili diyarbakır 1.sulh ceza hakimliği'nin. Patlama sonucunda 23 asker yaralandı. .24.03.2016 günü diyarbakır sur ilçesi jandarma komutanlığına bağlı mermer jandarma karakolunda meydana gelen patlama nedeniyle, diyarbakır 1. Patlamadan sonrasında da gerilla güçlerimiz, orta ve ferdi silahlarla da karakolu etkili bir şekilde vurmuştur. Diyarbakır'da pkk'lıların bomba yüklü araçla saldırı düzenlediği mermer jandarma karakolu'nda, 3 asker şehit oldu, 22 asker de yaralandı.

R lice karayolu'nda askeri arac?n gecisi s?ras?nda patlama meydana geldi.

Terör örgütü pkk'lı teröristlerin diyarbakır lice karayolu üzerinde yer alan mermer jandarma karakolu'na düzenlediği bombalı saldırı sonucunda 3 asker şehit olmuş, 24 asker yaralanmıştı. Pkk'lı teröristler diyarbakır'ın lice karayolu üzerinde bulunan mermer jandarma karakolu 'na bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Sulh ceza diyarbakır mermer karakolu'na bombalı saldırı: Saldırı akşam saat 21.00 sıralarında yapıldı. Karakola düzenlenen saldırıda büyük bir patlama meydana geldi. Binanın bir kısmı çökerken çevre duvarları da yıkıldı. Patlamada, büyük bir bölümü yıkılan karakolda enkaz çalışmaları sürerken, etrafı brandayla kapatıldı. Patlama sonucunda 23 asker yaralandı. Doğru ise patlama çok şiddetli olmuştur. Diyarbakır bingil karayolu üzerinde bulunan mermer jandarma karakolu'na teröristler bombalı araçla saldırı düzenlendi. Büyük bir gürültü ile patlayan bombanın ardından çatışma çıktı. Diyarbakır li̇ce mermer karakolu'na dün akşam sondaki haberini yaptığımız bombalı saldırının bilançosu ağır olarak kayıtlara geçti. 3 asker şehit oldu, 24.

Patlamadan sonrasında da gerilla güçlerimiz, orta ve ferdi silahlarla da karakolu etkili bir şekilde vurmuştur. Diyarbakır li̇ce mermer karakolu'na dün akşam sondaki haberini yaptığımız bombalı saldırının bilançosu ağır olarak kayıtlara geçti. Diyarbakır bingil karayolu üzerinde bulunan mermer jandarma karakolu'na teröristler bombalı araçla saldırı düzenlendi. 3 asker şehit oldu, 24. .bağlı mermer jandarma karakolunda meydana gelen patlama nedeniyle, diyarbakır 1.

Diyarbakır'da Hain Saldırı: 6 Şehit!
Diyarbakır'da Hain Saldırı: 6 Şehit! from www.haberts.com
Diyarbakır'ın kocaköy ile lice ilçeleri arasındaki mermer jandarma karakolu'na 4 kilometre mesafede pkk'lılar yola tuzakladığı patlayıcıyı. Karakola düzenlenen saldırıda büyük bir patlama meydana geldi. Diyarbakır li̇ce mermer karakolu'na dün akşam sondaki haberini yaptığımız bombalı saldırının bilançosu ağır olarak kayıtlara geçti. Mermer karakolu diyarbakır lice yolu üzerinde. Diyarbakır'da askeri aracın geçişi sırasında patlama. Terör örgütü pkk'lı teröristlerin diyarbakır lice karayolu üzerinde yer alan mermer jandarma karakolu'na düzenlediği bombalı saldırı sonucunda 3 asker şehit olmuş, 24 asker yaralanmıştı. Patlama sonucunda 23 asker yaralandı. Diyarbakır'da pkk'lı teröristlerin mermer jandarma karakolu'na bomba yüklü kamyonetle bulunan toprak mahsulleri ofisi'nde de büyük hasar meydana gelirken, patlama çevre köylerden de duyuldu.

Büyük bir gürültü ile patlayan bombanın ardından çatışma çıktı.

Sulh ceza diyarbakır mermer karakolu'na bombalı saldırı: Patlamada, büyük bir bölümü yıkılan karakolda enkaz çalışmaları sürerken, etrafı brandayla kapatıldı. Alınan haberler de patlamanın 40 km den duyulduğu bilgileri dolaşıyor. Diyarbakır'da pkk'lıların bomba yüklü araçla saldırı düzenlediği mermer jandarma karakolu'nda, 3 asker şehit oldu, 22 asker de karakola düzenlenen saldırıda büyük bir patlama meydana geldi. .bağlı mermer jandarma karakolunda meydana gelen patlama nedeniyle, diyarbakır 1. Diyarbakır'da pkk'lı teröristlerin mermer jandarma karakolu'na bomba yüklü kamyonetle bulunan toprak mahsulleri ofisi'nde de büyük hasar meydana gelirken, patlama çevre köylerden de duyuldu. Mermer karakolu diyarbakır lice yolu üzerinde. Diyarbakır'da pkk'lıların bomba yüklü araçla saldırı düzenlediği mermer jandarma karakolu'nda, 3 asker şehit oldu, 22 asker de yaralandı. Karakola düzenlenen saldırıda büyük bir patlama meydana geldi. Lice yolu üzerindeki mermer karakolu civarında şiddetli patlama ve ardından çatışma çıktı. Patlamadan sonrasında da gerilla güçlerimiz, orta ve ferdi silahlarla da karakolu etkili bir şekilde vurmuştur. Saldırı akşam saat 21.00 sıralarında yapıldı. Diyarbakır li̇ce mermer karakolu'na dün akşam sondaki haberini yaptığımız bombalı saldırının bilançosu ağır olarak kayıtlara geçti.

Mermer karakolu diyarbakır lice yolu üzerinde. Karakola düzenlenen saldırıda büyük bir patlama meydana geldi. Diyarbakır'da pkk'lıların bomba yüklü araçla saldırı düzenlediği mermer jandarma karakolu'nda, 3 asker şehit oldu, 22 asker de yaralandı. Patlamadan sonrasında da gerilla güçlerimiz, orta ve ferdi silahlarla da karakolu etkili bir şekilde vurmuştur. Diyarbakır'ın lice ilçesinde mermer jandarma karakoluna bombalı araçla saldırı düzenlendi.

'Hastayım' deyip kiraladığı ambulansı bakın ne için ...
'Hastayım' deyip kiraladığı ambulansı bakın ne için ... from cdn.yeniakit.com.tr
Diyarbakır'da pkk'lıların bomba yüklü araçla saldırı düzenlediği mermer jandarma karakolu'nda, 3 asker şehit oldu, 22 asker de karakola düzenlenen saldırıda büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada, büyük bir bölümü yıkılan karakolda enkaz çalışmaları sürerken, etrafı brandayla kapatıldı. Diyarbakır'da mermer jandarma karakolu'na pkk'lıların düzenlediği bombalı saldırısı ile ilgili diyarbakır 1.sulh ceza hakimliği'nin. Sulh ceza diyarbakır mermer karakolu'na bombalı saldırı: .24.03.2016 günü diyarbakır sur ilçesi jandarma komutanlığına bağlı mermer jandarma karakolunda meydana gelen patlama nedeniyle, diyarbakır 1. Diyarbakır'ın kocaköy ile lice ilçeleri arasındaki mermer jandarma karakolu'na 4 kilometre mesafede pkk'lılar yola tuzakladığı patlayıcıyı. 3 asker şehit oldu, 24. Doğru ise patlama çok şiddetli olmuştur.

Diyarbakır li̇ce mermer karakolu'na dün akşam sondaki haberini yaptığımız bombalı saldırının bilançosu ağır olarak kayıtlara geçti.

Diyarbakır'da pkk'lıların bomba yüklü araçla saldırı düzenlediği mermer jandarma karakolu'nda, 3 asker şehit oldu, 22 asker de yaralandı. Karakola düzenlenen saldırıda büyük bir patlama meydana geldi. En az 3 asker hayatını kaybetti. Büyük bir gürültü ile patlayan bombanın ardından çatışma çıktı. Diyarbakır mermer karakolu'na yapılan saldırıyı üstlenen hpg'den açıklama yapıldı. 3 asker şehit oldu, 24. Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı mermer jandarma karakolu'na bombalı araçla saldırı düzenlendi. Terör örgütü pkk'lı teröristlerin diyarbakır lice karayolu üzerinde yer alan mermer jandarma karakolu'na düzenlediği bombalı saldırı sonucunda 3 asker şehit olmuş, 24 asker yaralanmıştı. Diyarbakır'da askeri aracın geçişi sırasında patlama. Mermer karakolu diyarbakır lice yolu üzerinde. #sondaki̇ka diyarbakır'da karakola bombalı araçla saldırı var. .24.03.2016 günü diyarbakır sur ilçesi jandarma komutanlığına bağlı mermer jandarma karakolunda meydana gelen patlama nedeniyle, diyarbakır 1. Diyarbakır'ın kocaköy ile lice ilçeleri arasındaki mermer jandarma karakolu'na 4 kilometre mesafede pkk'lılar yola tuzakladığı patlayıcıyı.

Saldırı akşam saat 2100 sıralarında yapıldı diyarbakır patlaması. Saldırı akşam saat 21.00 sıralarında yapıldı.

Posting Komentar

0 Komentar